понеделник, 21 юли 2014 г.

Нова схмема с компаньонки в Слънчев бряг

Няма да повярвате какво се случва в Слънчев бряг. Какво ли не сме виждали и чували за случващото се там през летния сезон. Купища чуждестранни туристи идват специално в българския курорт, за да се отдадат на разврат, неспирни купони и алкохол на корем, което по принцип им е забранено.

Нашенските бабаити решиха, че е крайно време да сътворят хитра схема, посредством която много тънко да оберат заможните младежи. В играта, разбира се, са включени и красиви момичета, които танцуват полуголи и винаги са готови за някоя еротична сцена.

огато на входа на даденото заведение се зададе пиян клиент, натоканите стриптизьорки тутакси слизат от пилона и го отвеждат до закътано сепаре. Сядат на масата и весело бъбрят с госта. Разголените мадами тихомълком поръчват бутилка шампанско или уиски, вдигат наздравици и забавляват клиента, който изобщо не подозира какво го чака само след минути. Схемите за пладнешки обир се въртят от началото на сезона и са разработени основно за пияни чужденци.


Тарикатите действат по няколко сходни начина, но с един и същи резултат след измамническия номер нещастният турист е обран до шушка и вади голям късмет, ако се размине само с няколко шамара.

В по-драматичния вариант фирканите до козирката чужденци не само са оставени по бели гащи, ами ядат и голям бой, защото са дръзнали да спорят за парите си, пипе Blitz. Ако имат неблагоразумието и "нахалството" да се опънат на келнера и да дискутират въпроса дължат или не поисканите хилядарки, то попадат в ръцете на неколцина мускулести мъжаги, титулувани като охранители. Понякога сагата завършва злощастно в тоалетната на бара с яки шутове и източени до дупка дебитни карти.


nauho.bg




Няма коментари:

Публикуване на коментар