понеделник, 2 март 2015 г.

Туристически комплекс за 100 млн. лв. до Слънчев бряг отваря врати

Строителството на най-големия хотел по Черноморието за последните години - RIU Helios Paradise, e към края си и ще отвори врати през предстоящия летен сезон.

 Четиризвездният комплекс се намира между Слънчев бряг и Свети Влас на територията на бившия държавен санаториум. Инвеститор в проекта е дружеството "Тера тур сервиз", което се управлява от Васил Златев, баща на директора на "Лукойл България" Валентин Златев. При началото на строителните дейности в края на 2013 г. от компанията съобщиха, че се очаква инвестицията да достигне над 100 млн. лв., осигурени чрез кредит и собствени средства.

Комплексът RIU Helios Paradise включва хотелска част с 600 стаи, 200 дка зелени площи, басейни, детски аквапарк, тийнейджърски и хоби клуб. Отделно от това на територията му има общо десет заведения - пет ресторанта и пет бара, както и две мултифункционални игрища на открито.

Хотелът е четири звезди и ще работи изцяло по системата all inclusive (всичко включено в цената) с основен фокус върху семейния туризъм. Собственикът е концесионер и на близкия плаж. В момента на сайта на веригата RIU e посочено, че комплексът ще започне да приема гости през месец май. Вече е възможно да се правят резервации, като минимумът е те да са за престои от три дни. Обявената в сайта цена на стандартна двойна стая между 1 и 4 май е 216 евро на all inclusive за периода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар