събота, 7 март 2015 г.

Пътят за Слънчев бряг е залят от вода

Пътят за Слънчев бряг е залят от вода, съобщи flagman.bg, като се позова на обаждания на очевидци в редакцията. Става въпрос за участъкът в района до пункта на КАТ, на разклона за Кошарица.

Залети са две трети от пътното платно в продължение на 200 метра, както и близките хотели, апартаментни комплекси и търговски обекти. Районът е опасен. В един от близките хотели целия подземен гараж е под вода, очевидци коментират, че всеки момент сградата може да се срути. Унищожени са постройки за хиляди левове, а собственици опитват с подръчни средства да спрат водата.

„Вече 20 години е така. Някой изпуска водоем при всеки по проливен дъжд и се унищожава първокласен път. Три дни след спирането на пороите водата продължава да тече като река“, смята Тодор Христов, който е видял ситуацията с очите си.

„Трябва ли някой да умре, за да се спре това и да оправят проблем. Поне от полицията да отклоняват движението. Най-рисковано е сега – в тъмната част на денонощието. Колите се движат бързо и ще стане инцидент“, добавя още очевидецът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар