понеделник, 5 юни 2017 г.

Шведски турист изрита в главата камериерка в Слънчев бряг


Шведски турист ритна в главата камериерка в Слънчев бряг, вследствие на което жената изпаднала в безсъзнание. Инцидентът е от 3 юни, съобщиха от ОДМВР - Бургас. Според сигнала, подаден в полицията, 65-годишната камериерка била нападната от 53-годишен швед. Случката се разиграла в коридора на хотела, в който жената работила. 


По неясни причини мъжът нанесъл удар с крак в главата на жената. Тя изгубила съзнание и получила наранявания в областта на долната челюст. Шведът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, предаде OFFNews. В същото време зачестиха и сигналите за ограбени туристи в един от най-големите ни черноморски курорти. 

На 3 юни 58-годишна англичанка се оплакала, че от хотелската ѝ стая в хотел в Слънчев бряг са отмъкнати 300 английски паунда, 100 български лева и дебитна карта. На следващия ден 65-годишна румънка, отседнала също в Слънчев бряг, съобщила, че в магазин в Стария Несебър от чантата ѝ са откраднати 1000 румънски леи, 1000 евро, 330 лева, дебитна карта и лични документи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар