понеделник, 5 юни 2017 г.

Шведът Гьорг нокаутирал камериерката Диана, защото искал да се бие


Шведският турист, който изрита 65-годишна камериерка в Слънчев бряг, я нокаутирал с карате хватка, защото бил пиян и искал да се сбие, пише "Телеграф".
56-годишният Гьорг Х. се настанил в 4-звездния хотел вечерта на 3 юни. "Не ни направи никакво впечатление, но още тогава беше почерпен", казват от рецепцията. 30 минути след като се настанил, той излязъл и тръгнал по коридора към изхода на сградата. Забелязал камериерката Диана да подрежда тоалетни принадлежности в количка и без никаква причина заел бойна стойка. 


Шведът пренесъл тежестта на левия си крак, сгънал десния и рязко го изпънал до височината на раменете си. Жената била права срещу него и преди да се усети той я изритал с всичка сила в долната челюст. Тя паднала на земята в безсъзнание. Чужденецът я оставил припаднала и отишъл да си допива. Минути по-късно Диана дошла в съзнание и веднага се оплакала на шефовете си. 

Едва на другия ден отишла в местното РУ и подала жалба. След броени минути, Гьорг, който спал в хотелската си стая след цяла нощ дискотеки, бил арестуван за 24 часа. Междувременно камериерката отишла на преглед в болницата, оттам ѝ казали, че няма сериозни щети от карате удара. "Става дума за лека телесна повреда и мъжът ще бъде осъден по бързата процедура за престъплението", казаха от бургаската полиция. Междувременно от хотела ще се постараят да потърсят правата си с граждански иск по съдебен път. "Не знаем дали ще успеем, защото сме забранили на шведа да се връща в стаята си, той си взе багажа и може спокойно да отиде в родината си ненаказан", споделиха опасенията си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар