вторник, 4 август 2015 г.

Момичета по прашки изкачат от автобус в Слънчев бряг

Плейбой автобус обикаля в Слънчев бряг нощем. Автобусът обикновено паркира на централната алея и от него изскачат момичета по прашки, пише „Труд“. Те танцуват десетина минути и прибират във возилото мераклиите за по-горещи ласки. След това автобусът отпътува за други алеи.

В Слънчев бряг цари пълен хаос, оплакаха се хора от комплекса. Тъй като алеите са със статут на улици, по тях се движат хора, триколки и голфколички, въпреки че в курорта няма голф- игрище. На централната алея има специални знаци, че е пешеходна зона, но въпреки това странните превозни средства връхлитат отвсякъде. Освен триколки с колело отпред и две отзад или обратно, вече се навъдили и електромобили. По същия маршрут минава и влакче, което обикаля целия курорт.

Самите алеи-улици нямат имена. това създава още по- голяма бъркотия. Особено ако стане произшествие или на някого му прилошее. В такива случаи потърпевшите трудно могат да обяснят къде да дойде патрулка или линейка и обикновено използват за ориентир имена на близки хотели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар