понеделник, 21 юли 2014 г.

Слънчев бряг е в топ 10 на секскурортите в света

Слънчев бряг се изучава в някои университети в Холандия и Великобритания като образец как не би трябвало да се прави туризъм, каза пред TV7 Румен Драганов, председател на Института за анализи и оценки в туризма.

Българският курорт бе модна дестинация сред западните младежи, които идват тук заради ниските цени и възможността да пият алкохол. Според Драганов някои от пиянските турове са се преместили от страната ни, защото вече е отминала модата да почиват у нас.

Лошото време и спадът на покупателната стойност на рублата са сред основните причини за понижените приходи в туризма, каза Драганов. "Ако продължи лошото време, ще намалеят и пътуванията в края на седмиците. Приходите спадат от руския пазар. Рублата загуби 40 % от стойността си спрямо еврото", уточни шефът на Института за анализи и оценки в туризма.

"Дейли Стар": Слънчев бряг е в топ 10 на секскурортите в света

Родният Слънчев бряг заема почетното 9-то място сред световните дестинации, които британците свързват със заветната думичка "секс", пише "Телеграф", като се позовава на класация на таблоида "Дейли Стар".Според британското издание, евтиният ни курорт печели все повече почитатели сред загорелите за секс млади островитяни, чийто портфейл не позволява да хванат самолета за скъпарските дестинации на плътската любов.

Славата на Слънчев бряг бе допълинтелно раздухана наскоро от излъчения по BBC филм, озаглавен "Кво става в Съни бийч". В него подробно е осветлен начина, по който работи въображението на англичаните – палуват необуздано по плажовете и се състезават кой колко партньора ще вкара в леглото си.

В класацията нашият евтин курорт е до германската столица Берлин, известна като средище на фетишистките удоволствия като бичове, вериги и латексови самодиви и пред градчето Нюкий в Югозападна Англия, където бледоликите юноши на империята намират достъпен секс и пиячка.

Оргии заместиха пиенето

Масови оргии станаха новият хит сред британците и германците, дошли на почивка в Слънчев бряг. Новата мода на туровете предизвика и собственици на заведения да ги превърнат в еротични барове, съобщава "Монитор".

Надпиването е вече най-невинното състезание в сравнение с останалите предизвикателства. По време на туровете аниматорите измислят и добавят доста игри. Състезание по най-впечатляващи секспози е една от тях. Двойки се качват на дансинга и показват различни секспози. Някои се забавляват искрено, но други се престарават в желанието си да се покажат колкото се може по-извратени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар